I Twitter va avançar-se a l’escrutini #apeudemesa

Twitter ha tret fum amb l'etiqueta #apeudemesa.

Twitter ha tret fum amb l’etiqueta #apeudemesa.

Twitter no admet bé els vetos. En la llarga tarda electoral d’aquest 25 de maig, la xarxa social s’ha saltat la prohibició de no difondre els resultats fins a les onze de la nit, quan tancaven els col·legis electorals d’Itàlia. Membres de les meses electorals i apoderats han tuitejat les dades a mesura que avançava el recompte generant una de les etiquetes que ha estat “trending topic” de la jornada: #apeudemesa.

Però aquesta no ha estat l’única etiqueta que s’ha enfilat entre les més usades aquesta vetllada. També ho han estat la del programa electoral de TV3 (#EuropeesTV3) i l’espanyola #Podemos25MAixò, fins que l’errada de Pere Navarro durant el seu discurs, “facilitant” en lloc de “felicitant” els guanyadors, ha despertat la vessant més humorística dels tuitaires a través d’ #EtFacilitoFill.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s