Cañas: “Jo sé que hi ha gent que em tenia tírria”

Jordi Cañas, diputat de C's al Parlament, a "Els matins de TV3".

Jordi Cañas, diputat de C’s al Parlament, a “Els matins de TV3”.

El diputat de Ciutadans al Parlament Jordi Cañas ha assegurat a “Els matins de TV3” que no ha comès cap delicte. Ho ha fet l’endemà de saber-se que el Tribunal Superior de Justícia l’investiga per un suposat delicte contra la Hisenda Pública. Cañas ha dit que “respecta la justícia i la pensa continuar defensant fins al final”, però li ha demanat celeritat per resoldre la seva situació.

Cañas ha argumentat que “quan algú intenta defraudar Hisenda i intenta rebaixar el seu impost de societats no cobra una factura, sinó que la paga” i, per tant, si algú l’hi pregunta, respondrà que sí, que ell va ser la parella d’algú i que va compartir domicili fiscal amb ella.

I s’ha refermat en la seva intenció de deixar l’escó si finalment és imputat. Però dit això, ha afirmat que mentrestant no té intenció de canviar el seu estil parlamentari. “Si algú creu que penso deixar de ser qui sóc per aquesta situació s’equivoca”, ha afirmat.

“Jo sé que hi ha molta gent que em tenia tírria, i que ara aprofitarà això per posar en qüestió una cosa que per a mi i per al partit és una de les prioritats, que és la lluita contra la corrupció”, ha declarat Cañas, que ha tornat a assegurar que ni ell ni el partit rebaixaran la pressió en aquest tema: “Si algú creu que pensem aixecar el peu de l’accelerador, no ho pensem fer”. “Si algú pensa que sóc el punt dèbil d’una cadena, no tinc cap problema, sóc un esglaó prescindible”, ha conclòs.

Albert Rivera li ha demanat que dimiteixi?

Preguntat sobre si el president de la formació, Albert Rivera, li ha demanat que plegui, Cañas, en primer terme, ha eludit respondre i ha exposat: “El president del partit és amic i per això hi tinc una doble responsabilitat”. Però en repetir-li la pregunta ha conclòs que Rivera “m’ha demanat que em comporti adequadament, que és el que esperava d’ell.”

Article publicat al 324.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s