La llista Spotify dels Oscars, al 3cat24

La llista d'Spotify del 3cat24 dels Oscars

La llista d’Spotify del 3cat24 dels Oscars

És el moment àlgid de la pel·lícula i la música puja de volum per engrandir l’èpica de l’escena. Les crispetes que encara quedaven a la sala emmudeixen i l’espectador pot sentir què és córrer la cursa definitiva en els Jocs Olímpics de París de 1924 amb Harold Abrahams i Eric Liddell a “Carros de foc” o alçar el vol fins a la sabana africana enamorant-nos amb Meryl Streep i Robert Redford de “Memorias de África”. La música juga un paper crucial en el cinema i els seus amants ho saben prou bé.

Però les categories de banda sonora original i millor cançó han estat font d’innombrables injustícies i per això des del 3cat24.cat t’hem preparat una llista Spotify amb totes les bandes sonores originals i les cançons nominades perquè decideixis tu mateix quina música i quina melodia haurien de tenir aquests premis Oscars 2011.

En l’any en què Hollywood ha perdut John Barry, el geni de les bandes sonores, els crítics han retret a l’Acadèmia l’oblit en les nominacions de Danny Elfman per la música d'”Alicia en el país de las maravillas” i de la cançó de “Burlesque“, interpretada per Cher.

Per contra, han nominat la música plena d’adrenalina de Hans Zimmer a “Origen“; l’elegància clàssica d’Alexandre Desplat a “El discurs del rei“; l’elogiat treball de Trent Reznor i Atticus Ross a “La xarxa social“; l’oscaritzat A. R. Rahman de “Slumdog Millionaire”, per “127 horas“, o John Powell i la música per a la pel·lícula d’animació “Com ensinistrar un drac“.

I pel que fa a l’apartat de cançó, les quatre candidates són “Coming home”, del film “Country strong“; “I see the light”, d'”Enredados“; “If I rise”, de la pel·lícula “127 horas”, i com cada any, una nova dosi de Disney amb “We belong together”, de “Toy story 3“.

Vosaltres ja teniu clar per quina us decidiríeu?

Article publicat al 324.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s